Onderhoud

Op zoek naar een betrouwbare partner die het onderhouden van diverse soorten websites op zich neemt? Ook dan kunt u bij Webcarepacks terecht.

Waarom kiezen voor onze service?

Gespecialiseerd in website onderhoud

Wij houden uw website altijd up-to-date

Complete ontzorging van website onderhoud​

Onderhouden van websites

Op zoek naar een betrouwbare partner die het onderhouden van diverse soorten websites op zich neemt? Ook dan kunt u bij Webcarepacks terecht. Webcarepacks onderhoudt websites met onder andere WordPress en Shopify. Dat zijn overigens niet de enige soorten die Webcarepacks onderhoudt. We onderhouden bijvoorbeeld ook websites die gemaakt zijn in Lightspeed of met behulp van andere instrumenten en programma’s. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor de migratie van een website, migratie van server naar server of de migratie van mail.

Veiligheid en communicatieve mogelijkheden

Het tweede punt is de veiligheid en communicatieve mogelijkheden. Als er regelmatig back-ups worden gemaakt, wat onderdeel is van het onderhouden, is er altijd een mogelijkheid om (delen van) de website terug te zetten. Hierdoor kan de boodschap van een bedrijf zo veel en snel mogelijk worden gecommuniceerd met de bezoekers van een website. Het bovenstaande is slechts een selectie van de argumenten waarom onderhoud van een website een belangrijke zaak is. Benieuwd naar meer informatie? Neem gerust contact op met iemand van ons team via de homepage.

WordPress

Webcarepacks ontzorgt u door het onderhouden van uw website met WordPress. Om de populaire tool zo goed mogelijk te benutten is er kennis en ervaring nodig. Dat heeft Webcarepacks. Onze kennis op het gebied van WordPress zetten wij optimaal in zodat de klant kwalitatief goed onderhoud van een website kan genieten.

Up-to-date

Het zorgt er allereerst voor dat websites up-to-date blijven. Een verouderde website is minder aantrekkelijk voor bezoekers. Het zogeheten bouncepercentage kan hierdoor stijgen. De bounce rate komt namelijk tot stand door bezoekers die de pagina zonder verder te kijken weer verlaten. Dit kan slecht zijn voor de Search Engine Optimalisation en resulteren in een lagere ranking op zoekmachines als Google. Het tegengaan van een verouderde website is niet het enige argument om de website goed te laten onderhouden.

Shopify

Ook onderhoud van websites die gebruik maken van Shopify behoort tot onze services. De websites worden door Webcarepacks goed en netjes onderhouden. De ervaring met Shopify resulteert in het feit dat we elke klant kunnen bedienen in de persoonlijke wensen of wensen van het bedrijf. We stemmen services op uw wensen af en zorgen in alle gevallen voor een goed onderhouden website.

Migratie van websites

Het migreren van een website kan verschillende dingen betekenen. Een voorbeeld is een nieuwe website op een bestaand domein of een nieuwe structuur van een website. Het is, technisch gezien, een complexe taak. Zorgvuldig werken is zeer belangrijk om fouten te voorkomen. Kleine fouten kunnen namelijk leiden tot grote problemen. Dikwijls kost het oplossen van die problemen veel tijd en energie. Bij Webcarepacks geldt: voorkomen is beter dan genezen. Uiteraard helpen wij u graag bij het oplossen van problemen. Het is echter niet voor niets dat migratie deel uitmaakt van onze service. Hiermee migreren wij websites voor klanten op zeer zorgvuldige wijze om de verhuizing soepel te doen laten plaatsvinden.

U heeft kunnen lezen over de services die Webcarepacks aanbiedt met betrekking tot het onderhouden van een website. Webcarepacks neemt het onderhouden van een website graag op zich om de klant te kunnen voorzien van kwalitatief goede websites. Onze kennis en ervaring van onderhoud zorgt voor tevreden klanten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw bedrijf? Neem gerust contact op via de website. Op de homepagina staan alle contactgegevens. We horen graag van u!

Vraag nu je offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag, wilt u informatie over een bepaald onderwerp of wilt u reageren? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.