Lightspeed

De software van Lightspeed maakt het mogelijk om eenvoudig een webshop te starten. Lightspeed levert hulpmiddelen aan de horeca, retailwinkels en e-commerce.

5a7451d4-b2a8-424f-8e62-483eb04c9cee

Waarom Lightspeed?

Innovatief
kassasysteem

Eenvoudig een
webshop starten

Van alle gemakken voorzien

Wat is Lightspeed?

Lightspeed biedt bedrijven een innovatief kassasysteem. Het van oorsprong Canadese bedrijf is internationaal actief en helpt veel bedrijven. De hoofdvestiging bevindt zich tot op de dag van vandaag in Canada. In de afgelopen vijftien jaar zijn er diverse vestigingen bijgekomen. Onder andere in Gent en Amsterdam is een kantoor van Lightspeed. De software van Lightspeed maakt het mogelijk om eenvoudig een webshop te starten. Lightspeed levert hulpmiddelen aan de horeca, retailwinkels en e-commerce.

Design

Voor bedrijven die baat hebben bij e-commerce biedt Lightspeed een breed scala aan designs. De designs kunnen naar eigen voorkeuren worden aangepast. Webcarepacks biedt haar klanten een design dat aansluit bij de wensen van het bedrijf. Wij ontzorgen u met het kiezen en aanpassen van een design zodat de uitstraling van het systeem volledig past bij de huisstijl van uw bedrijf.

Installaties

Webcarepacks verzorgt de installatie van Lightspeed. De software wordt conform uw wensen gebruiksklaar gemaakt voor de winkel of de webshop die u wenst te voorzien van een goed kassasysteem. Wij installeren de software zodat het kassasysteem naadloos samenwerkt met de andere facetten van uw onderneming en zorgen voor een betrouwbaar resultaat.

De bouw van een website of webshop

Een website of webshop nodig? Het bouwen van websites, mogelijk met Lightspeed, behoort tot de kern van onze services. Met de opgebouwde ervaring zijn we tevreden klanten graag van dienst. Het belangrijkste? Kwaliteit en klantwensen. Bij de bouw van een website en de implementatie van Lightspeed worden deze twee termen onvoorwaardelijk vooropgesteld.

Het migreren van producten

Het migreren van verschillende producten naar een ander systeem kan een complexe taak zijn. Zorgvuldigheid is zeer belangrijk om ogenschijnlijk kleine foutjes niet te laten uitmonden in grote problemen. Het is van cruciaal belang dat het overzetten van een product met aandacht geregeld wordt. Kleine foutjes bij het overzetten zorgen mogelijk voor veel (extra) werk. Het is met deze reden dat Webcarepacks zich specialiseert in het migreren van websites, webshops of producten van een webshop naar bijvoorbeeld Lightspeed. Het migreren van producten uit een webshop naar een webshop die gebouwd is in Lightspeed is ook een mogelijke migratie. De snelle en soepele werkwijze resulteert in een vlekkeloze overgang van een webshop of een ander soort product naar Lightspeed.

Lightspeed heeft alles wat een bedrijf nodig heeft als het gaat om een strak en goed kassasysteem. De hierboven beschreven diensten met betrekking tot Lightspeed maken deel uit van het aanbod van Webcarepacks. We nemen graag het werk op de beschreven gebieden uit handen. Onze efficiënte werkwijze en opgebouwde ervaring zorgt voor kwalitatief zeer goed werk. Interesse in de services van Webcarepacks? Via de homepagina op onze website kunt u contact opnemen met ons team. We geven u graag meer informatie over onze diensten en doen ons best uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden!

Vraag nu je offerte aan

Wilt u een offerte aanvragen, heeft u een vraag, wilt u informatie over een bepaald onderwerp of wilt u reageren? Laat het ons weten! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.